Sähköpostiasetukset ( Outlook Express )

Tässä ohjeet joiden avulla voitte lisätä itsellenne sähköpostin Outlook Express ohjelmaan.

Käynnistä Outlook Express valitsemalla se alalaidan ohjelmapalkista tai ohjelmavalikosta.

Mikäli olet tekemässä sähköpostiasetuksia aivan uuteen koneeseen niinohjattu sähköpostitilin asennus käynnistyy automaattisesti.

Kun lisäät uutta valitse Työkalut (Tools) -valikosta Tilit (Accounts), sitten Lisää (Add) ja sieltä Sähköposti (Mail) käynnistääksesi toiminnon.

Kirjoita kenttään nimi, jonka haluat näkyvän sähköpostiesi vastaanottajille. Paina Seuraava (Next)

oe-mail-ohje

Kirjoita tyhjään kenttään sähköpostiosoite jota käytät kokonaisuudessaan. Muista kirjoittaa sähköpostiosoite oikein.Paina Seuraava (Next).

oe-mail-ohje

Voit valita käytettävän sähköpostipalvelimen tyypin joko IMAP4 tai POP3. Kirjoita mail.webhotelli.net kohtaan saapuvan postin palvelin(Incoming mail )

ja kohtaan lähtevän postin palvelin (Outgoing mail ) laita oman internetpalveluntarjoajasi lähtevän postin palvelin, esim. Soneralla se on mail.inet.fi ja paina Seuraava (Next).

oe-mail-ohje

Laita Tilinimeksi (Account name) koko sähköpostiosoite kokonaisuudessaan ja salasanaksi (Password) sähköpostisi salasana. Paina Seuraava (Next).

oe-mail-ohje

Paina vielä valmis (Finish). Nyt olet suorittanut asennuksen loppuun.

oe-mail-ohje