AAA 2017

Ohjeistus

Sähköpostiasetukset ( Microsoft Outlook )

Näiden ohjeiden avulla voitte lisätä itsellenne sähköpostin Microsoft Outlook ohjelmaan.

Käynnistä Microsoft Outlook.

Aloita valitsemalla Tiedosto -valikosta Tiliasetukset

wlm-mail-ohje

Avautuvasta ikkunasta klikkaa Uusi - painiketta.

wlm-mail-ohje

Valitse avautuvasta ikkunasta Määritä palvelinasetukset tai muut palvelinlajit manuaalisesti ja klikkaa Seuraava.

wlm-mail-ohje

Valitse Internet-sähköposti ja klikkaa Seuraava.

wlm-mail-ohje

Kirjoita kenttiin sähköpostiosoitteesi tiedot: Nimesi, Sähköpostiosoite, ja Salasana.
Voit valita tulevien sähköpostien palvelimen tyypin joko IMAP tai POP3. Kirjoita Saapuvan sähköpostin palvelin kohtaan mail.webhotelli.net.

Ja kohtaan Lähtevän sähköpostipalvelimen tiedot laita oman internetpalveluntarjoajasi lähtevän postin palvelin, esim. Soneralla se on mail.inet.fi.

Klikkaa vielä Lisää asetuksia

wlm-mail-ohje

Tarvittaessa säädä avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehdeltä portit asetusten mukaisesti. Tarkasta lähtevän postin palvelimen portti omalta palveluntarjoajaltasi.
Paina lopuksi OK.

wlm-mail-ohje

Klikkaa lopuksi Seuraava. Valinnasta riippuen sähköposti testataan automaattisesti.