Lomaviesti (uusi sähköposti)

Lomaviestin teet helposti kirjautumalla omaan sähköpostiisi internetselaimella (webmail). Valitse ylhäältä oikealta "Asetukset" ja avautuvista asetuksista ”Suodattimet”.

Suodattimissa on valmiina ”Lomavastaaja”.

Laadi haluamasi viesti sille varattuun kohtaan. Voit lisätä osoitteet, joiden et halua saavan lomaviestiä.

.

Lopuksi tallenna asetukset kohdasta "Tallenna". Nyt lomavastaajasi on aktivoituna ja toiminnassa.

Voit halutessasi poistaa Lomavastaajan käytöstä asettamalla rastin ruutuun ”Suodatin poistettu käytöstä”.