Sähköpostin siirto (edelleenohjaus) (uusi sähköposti)

Siirrät sähköpostin edelleen webmailista (jos esim. haluat palautelomakkeen viestin siirron muuhun sähköpostiosoitteeseen) kirjautumalla omaan sähköpostiisi internetselaimella (webmail).

Valitse ylhäältä oikealta "Asetukset" ja avautuvista asetuksista ”Suodattimet”. Klikkaa suodatinlistan alareunasta plusmerkkiä. Kirjoita suodattimelle nimi, esimerkiksi ”Edelleenohjaus”.

Valitse vaihtoehto ”Kaikki viestit”.

.

”Suorita seuraavat toiminnot” kohdassa valitse ”Lähetä viesti edelleen” ja kirjoita valinnan viereen sähköpostiosoite, minne haluat ohjata viestit. Voit halutessasi lähettää vain kopion viestistä eri osoitteeseen. Valitse silloin ”Lähetä kopio viestistä”.

Paina lopuksi "Tallenna" ja siirto on aktivoituna.