Klikkaa.fi » asiakaspalvelu » tuki

Uuden sähköpostitilin luominen

Käynnistä internetselaimesi ja mene sivustolle https://mailadmin.netsor.fi/

Käyttäjätunnus on posti@yritys.fi, jossa "yritys.fi" korvataan omalla verkkotunnuksellasi, ja salasanan olet saanut postissa aikaisemmin. Kirjoita salasana paikalleen ja paina "Kirjaudu".

Nyt näet aikaisemmat sähköpostitilisi. Voit lisätä uuden klikkaamalla ylhäältä "Lisää uusi" ja kirjoittamalla avautuvaan ikkunaan uuden sähköpostiosoitteen. Kun olet kirjoittanut uuden sähköpostiosoitteen paina "Tallenna" -painiketta.

.

Voit muokata tilin salasanaa valitsemalla osoitteen ja klikkaamalla ylhäältä "Muokkaa valittua". Avautuvassa ikkunassa voit muokata nimeä ja salasanaa. Klikkaa lopuksi "Tallenna".

(Yksittäisen sähköpostilaatikon salasanan vaihto onnistuu myös suoraan web mailin kautta, kohdasta ”Asetukset”).

.

Samassa osiossa voit myös poistaa sähköpostitilejä valitsemalla "Poista valitut". HUOM. Poistettu tili poistuu palvelusta noin tunnin kuluessa.

© Klikkaa Internetpalvelut Finland Aleksanterinkatu 17 A 15110 LAHTI