Sähköpostiasetukset ( Windows Live Mail )

Näiden ohjeiden avulla voitte lisätä itsellenne sähköpostin Windows Live Mail ohjelmaan.

Käynnistä Windows Live Mail.

Mikäli olet tekemässä sähköpostiasetuksia aivan uuteen koneeseen niin ohjattu sähköpostitilin asennus käynnistyy automaattisesti.

Jos automaattinen tilin lisäys ei käynnistynyt valitse Työkalut (Tools) -valikosta Tilit (Accounts), sitten Lisää (Add) ja sieltä Sähköpostitili (Mail) käynnistääksesi toiminnon. Paina Seuraava (Next).

wlm-mail-ohje

Kirjoita kenttiin sähköpostiosoitteesi tiedot: Sähköpostiosoite, Salasana ja Näyttönimi.
Paina Seuraava (Next)

wlm-mail-ohje

Voit valita tulevien sähköpostien palvelimen tyypin joko IMAP tai POP3. Kirjoita Saapuvan sähköpostin palvelin(Incoming mail ) kohtaan mail.webhotelli.net.

Ja kohtaan Lähtevän sähköpostipalvelimen tiedot (Outgoing mail ) laita oman internetpalveluntarjoajasi lähtevän postin palvelin, esim. Soneralla se on mail.inet.fi ja paina Seuraava (Next).

wlm-mail-ohje

Paina vielä Valmis (Finish). Nyt olet suorittanut asennuksen loppuun.

wlm-mail-ohje