Lomaviesti

Lomaviestin teet helposti kirjautumalla omaan sähköpostiisi internetselaimella (webmail). Valitse ylhäältä kohta "Säännöt" ja rastita kohta "Automaattinen vastaus (lomavastaaja)". Laadi haluamasi viesti sille varattuun kohtaan. Lopuksi tallenna asetukset kohdasta "Tallenna". Nyt lomavastaajasi on aktivoituna ja toiminnassa.

.

Vastausviesti lähetetään vain kerran jokaiselle joka on sinulle yrittänyt sähköpostia lähettää. Painamalla "Clear Replied Addresses' list" tyhjentyy muisti jolloin viesti lähetetään tarvittaessa uudelleen mikäli joku aikaisemmista postin lähettäjistä lähettää sinulle uudelleen viestin.