AAA 2017

Ohjeistus

Uuden sähköpostitilin luominen

Tässä ohjeet joiden avulla voitte lisätä itsellenne uusia sähköpostitilejä. Käynnistä internet selaimesi(esim. Internet Explorer ja mene sivustolle https://posti.yritys.fi/, jossa korvaa "yritys.fi" omalla verkkotunnuksellasi.Mikäli selain ilmoittaa epävarmasta varmenteesta, ohita se ja paina jatka. Paina "Kirjaudu sisään".Käyttäjätunnus on posti, ja salasanan olet saanut postissa aikaisemmin. Kirjoita se paikalleen ja paina "Ok".

Nyt näet aikaisemmat sähköpostitilisi.Voitlisätä uuden kirjoittamalla kohtaan "Lisää uusi" uuden sähköpostiosoitteen.Jätä kuitenkin loppuosa kirjoittamatta @ merkistä lähtien. Kun olet kirjoittanut uuden sähköpostiosoitteen paina"Lisää uusi" -painiketta.

.

Seuraavassa näkymässä voit kirjoittaa haluamasi salasanan kohdalleen.Tämän jälkeen paina "Tallenna", ja uuden sähköpostitilin luonti on valmis.

.

Samassa osiossa voit myös poistaa sähköpostitilin valitsemalla "Remove account".