Uuden sähköpostitilin luominen

Tässä ohjeet joiden avulla voitte lisätä itsellenne uusia sähköpostitilejä. Käynnistä internetselaimesi ja mene sivustolle http://posti.yritys.fi/, jossa korvaa "yritys.fi" omalla verkkotunnuksellasi. Käyttäjätunnus on posti@yritys.fi, jossa "yritys.fi" korvataan omalla verkkotunnuksellasi, ja salasanan olet saanut postissa aikaisemmin. Kirjoita se paikalleen ja paina "Kirjaudu".

Nyt näet aikaisemmat sähköpostitilisi. Voit lisätä uuden klikkaamalla ylhäältä "Lisää uusi" ja kirjoittamalla avautuvaan ikkunaan uuden sähköpostiosoitteen. Kun olet kirjoittanut uuden sähköpostiosoitteen paina "Tallenna" -painiketta.

.

Voit muokata tilin salasanaa valitsemalla osoitteen ja klikkamalla ylhäältä "Muokkaa valittua". Avautuvassa ikkunassa voit muokata nimeä ja salasanaa. Klikkaa lopuksi "Tallenna".

.

Samassa osiossa voit myös poistaa sähköpostitilejä valitsemalla "Poista valitut". Poistettu tili poistuu palvelusta noin tunnin kuluessa.

© Klikkaa Internetpalvelut Finland Aleksanterinkatu 10 A 15110 LAHTI