Klikkaa.fi » Rekrytointi
 Soliditetin kansainvälisesti tunnettu luottoluokitus eli Rating toimii ovenavaajana kaikissa niissä yli 200 maassa, joissa Soliditet tai sen sisaryhtiöt toimivat.


Suomen Yrittäjät 2013

Menestyjät 2012
 

Toimintamme laajenee erittäin voimakkaasti!Etsimme nyt ahkeria asiakaspalvelijoita Lahdessa ja Turussa sijaitseviin konttoreihimme. 

Työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta alalta, sillä annamme täyden koulutuksen menestyksesi takaamiseksi.

Avoimet paikat tästä linkistä. Voit tiedustella työmahdollisuuksia, vaikka alueellasi ei juuri nyt olisikaan hakua päällä.

Hakemukset CV:n ja kuvan kera sähköpostitse osoitteeseen rekry@klikkaa.fi tai hakulomakkeen kautta.

Työharjoittelu/OpinnäytetyöJärjestämme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia työharjoitteluun, oppisopimuksella tapahtuvaan koulutukseen, sekä opinnäytetyön tekemiseen yrityksessämme.

Koulutamme yritykseemme muun muassa Web Designereitä, ohjelmoijia ja myynnin ammattilaisia. Jos olet kiinnostunut tulemaan meille töihin, sinun ei vielä tarvitse olla alan ammattilainen, sillä me koulutamme Sinusta sellaisen.hannaTyöharjoittelussa Lahden Ammattikorkeakoulusta tuotantopuolella ollut Hanna Lehtinen sanoo viihtyneensä hyvin, ja kertoo harjoitteluajastaan mm. seuraavaa: ”Parasta on ollut että olen saanut vapaat kädet suunnittelun suhteen. Minua on myös neuvottu aina kun olen tarvinnut apua, ja minulle on annettu vastuuta tekemisissä. Olen saanut olla oikeassa asemassa, eikä ole laitettu tekemään jotain toisarvoista harjoittelijan työtä. Suosittelen ehdottomasti vastaavaa harjoittelua muillekin.”
Hanna on tällä hetkellä Klikkaalla vakituisessa työsuhteessa.

jun_maTrainee Jun Ma from Lahti University of Applied Sciences says:
"Working in Klikkaa.fi can greatly develop my knowlegde, interest and talent in IT field. There're several attractive facets to me to choose Klikkaa.fi. Klikkaa.fi is a good place for both working and training. I want to give all my knowledge to contribute to it. The best thing to me in Klikkaa.fi is that at this moment, I am always instructed to work under a tutor. I would recommend this kind of traineeship to others too."
 
     

© Klikkaa Internetpalvelut Finland Torikatu 1 15110 LAHTI